• ECOWOOD

5 Mafuaaga e tatau ai ona e mafaufau i fola laupapa o Herringbone

5 Mafuaaga e tatau ai ona e mafaufau i fola laupapa o Herringbone

O le fa'apipi'iina o fola laupapa fa'ata'ita'i e le sili atu ona mata'ina nai lo herringbone.Mai fa'atonuga uma e mafai, o le herringbone e aumaia uiga i se avanoa a'o fa'auluina fo'i se apili le tumau.

Herringbone (o nisi taimi e taʻua o poloka parquet) o se sitaili lauiloa lea e tuʻu ai tamai laupapa laupapa i zigzags, faia ai se mamanu e faʻataʻitaʻia ai ponaivi o se iʻa i se auala sili ona manaia.E mafai ona e fa'aogaina fafie malo po'o fafie fa'ainisinia e ausia ai se fa'asologa o le herringbone, ma e tusa lava po'o fea e te filifilia, o le taunuuga o le a ofoofogia.

Ae ui i lea, o loʻo i ai isi iloiloga e ese mai i le mamanu e tatau ona e faʻamaonia pe a filifilia i le va o laupapa malo ma faʻainisinia.A'oa'o e uiga ia i latou i la matou blog, O le fea Folau Fa'amalo e Sili mo Oe?

Se'i o tatou oo atu i le pito i luga o mafuaaga e lima e tatau ai ona e mafaufau i fola laupapa herringbone.

5 Mafuaaga e Manatunatu ai i le Fa'apipi'iina o Folafolaga Fa'asao Herringbone

1. Faaopoopo Uiga i Potu

O le Herringbone o se tasi o sitaili faʻapipiʻi laupapa e sili ona lauiloa ona e tuʻufaʻatasia se foliga faʻanatura faʻatasi ai ma le fiafia faʻapitoa.E mafai ona fesoasoani lea i le aumaia o tala faatino ma le siosiomaga i totonu o se potu e aunoa ma le alu tele ma le totoa i isi elemene o le mamanu - lanu puipui, meafale, fala, galuega faatufugaga ma isi. filifiliga e fa'apopole ai.

2. Tumama ma Tumau

E le mafai ona e sese i le faʻapipiʻiina o fola laupapa, ma o fola o le herringbone e leai se faʻalavelave.O fola laupapa e le gata i lo latou tumau ma le faiga.O le totogiina o le tupe fa'aopoopo mo fola laupapa lelei e aoga ona e sau ma fa'amautinoaga o le toe fa'atau atu ma o le a le masaesa pe alu ese fo'i.

Fa'aopoopo le mamanu o le herringbone i lenei mea-o se mamanu e mitiia le fa'amalosi ma fa'atuputeleina le mautu-ma e sili atu lou malosi fola.

3. Vaaiga Fa'apitoa

E ui o le herringbone o se fa'atulagaga masani, e maua ai se va'aiga fa'apitoa i lau fola-aemaise lava pe a e fa'aogaina le tele o lanu ma lanu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fola laupapa e leʻi maeʻa i totonu o se faʻasologa o le herringbone e mafai ona fausia ai se faʻataʻitaʻiga faʻalelei ma le matagofie e faʻavavevave ai le foliga o lou avanoa mo se faʻasologa faʻapitoa.E tusa lava po o le a le ituaiga fafie, faʻauma, poʻo le tele o laupapa, faʻapipiʻi i se mamanu o le herringbone o le a fesoasoani e tu ese mai faʻatulagaga saʻo.

4. Sitaili Europa

E leai se fesiligia o Europa e lauiloa i le matagofie i itu uma, ma o le fausaga o fale e leai se tuusaunoaga.O le Herringbone e matua lauiloa i Europa atoa, aemaise lava Farani, o lea afai e te manaʻo i se faʻalelei Parisian i lou avanoa, o lenei faʻatulagaga o le fola o se auala lelei e alu ai.

5. Faia Gaioiga ma Avanoa i Lou Fale

O le fa'atulagaina o le zigzagging o le fa'apipi'iina o fola o le herringbone e fa'atupu ai aū i luga o lau fola e maua ai le va'aiga o gaioiga.O lenei mamanu lavelave o le a aumaia ai sina suavai ma le ola i lou avanoa.E mafai fo'i ona fesoasoani e fa'aumi ma lapopo'a potu nai lo le mea e iai.E masani lava o le a tosina atu lou mata i le vaega lautele o le mamanu, lea e ave ai lou mata i le itu latou te alu i ai.Mafaufau la i totonu o foyers, hallways ma bathrooms mo se lagona matagofie.

Toeitiiti lava o so'o se fale e iai se potu (po'o potu) e susulu moni ai se fa'asologa o le herringbone, o lea afai e te fa'afiafiaina i lenei mamanu masani o le fola, fa'afeso'ota'i matou.O se tasi o a matou auaunaga fa'apitoa ma e pei lava o taimi uma, matou te fiafia e fesoasoani.


Taimi meli: Tes-13-2022